Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanında Hayat ve Murat ayrılacak mı?

Show TV ekranında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat ayrılma kararı alır. Murat yaptıklarının farkına varır ve Hayatı geri kazanmaya çalışır. Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanlarında Hayat ve Murat ayrılacak mı?

Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenlerden tam not alan Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanları bu hafta ekrana geliyor. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamazda Hayat, Muratın annesinin ölüm döşeğinde olduğunu duyunca apar topar hastaneye koşar. Kocasına destek olmak isteyen Hayat soluğu hastanede alır. Yaşanan tartışmanın ardından Hayat ve Murat ayrılık kararı alır. Hayata zor günler yaşatan Murat hatasını anlar ve kendisini affettirmek için mücadele eder. Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bölümüyle 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00da ekrana gelecek.

AŞKLAFTAN ANLAMAZ 22. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 21. bölümünde; Murat’ın yıllar sonra annesine ulaşmak üzereyken elinden kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Murat bu olaydan Hayat’ı sorumlu tutup bunun acısını ondan çıkarırken, Hayat son günlerde yaşadıkları nedeniyle fazlasıyla gergindir.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Şirkete yeni gelen Emre, ikilinin arasını iyice açarken Sarte’deki özel bir organizasyon olayları iyice tırmandırır. Murat’ın tartışma sırasında ettiği cümle ise aralarındaki bağı koparacaktır. Hayat için yapacak terk şey vardır artık. Tüm bunlar olurken İpek ve Kerem arasındaki gelişme, Haşmet’in büyük sürpriziyle iyice renklenir. Murat’a gelen telefon ise başka olayların fitilini ateşleyecektir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir