Vatanım Sensin dizisi 8. yeni bölüm 2. fragmanında Azize zor durumda

Vatanım Sensin 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Azize, hangi taraftan yana karar verecek? Ali Kemal ve Leon yüzleşmesi nasıl son bulacak? Hepsi ve daha fazlası Vatanım Sensin, 15 Aralıkta ekrana gelecek olan 8.bölümde yanıt bulacak

O3 medya imzalı Halit Ergenç ve Bergüzar Korelin başrollerini paylaştıkları Vatanım Sensin dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Vatanım Sensin 8. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Vatanım Sensinde bu hafta, Cevdet, gerçek kimliği deşifre olmadan Ölmez Hasandan kurtulmak zorundadır. Vatanım Sensin 8. Bölüm 15 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

VATANIM SENSİN 8. BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN 8. BÖLÜM ÖZETİ

Amasya genelgesinde alınan kararlar Türk halkını umutlandırır! Cevdet, gerçek kimliği deşifre olmadan Ölmez Hasandan kurtulmak zorundadır. Silahları bulan Azizenin ise, hayatı tehlikededir. Tevfik, en önemli sırrını öğrenen Azizeye dair kararını henüz vermemiştir.

Diğer yandan, Amasya genelgesinde alınan kararlar Türk halkını umutlandırır. Ancak, İtilaf devletlerinin Yunan Ordusuna destek için gönderdiği önemli sayıda askeri mühimmat bu umuda gölge düşürür.

Cevdetin vazifesi mühimmatı imha etmektir. Ancak, ummadığı engellerle karşılaşacak, bir kez daha ailesiyle sınanmak zorunda kalacaktır.

VATANIM SENSİN 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin 7. Bölümde; Azize, silahların bulunduğu gemiye gidiyor; Cevdet kimliğinin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor!

Cevdeti bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak sevinci kısa sürecektir. Ne pahasına olursa olsun silahlara ulaşmak isteyen Cevdetin verdiği karar, hem Cevdeti hem de arkasından oyunlar çeviren Tevfiki çok daha güç durumda bırakmıştır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir.

Eftelyanın ayağına dolanacağını anlayan Tevfik, önlemini alır ancak yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Cevdet, büyük sırrının açığa çıkma ihtimaliyle karşı karşıya gelirken, bu kez ölümle burun buruna gelen Azize olur.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir