Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 52. bölüm fragmanı heyecan dorukta

ATVnin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın 52. bölüm fragmanının bugün yayınlanması bekleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümadar Olmaz son bölümü ile herkesi ekrana kilitlemişti. Salı akşamı ekrana gelen bölümde. Hızırın Salihi öldürmesi her şeye yeni bir yön verir. Peki bundan sonar Hızırı neler bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni bölüm fragmanının bugün izleyici ile buluşması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özkan ve Tanerin Zeyno üzerinden çevirdiği tehlikeli Oyunda sona gelinmiştir. Hızır Ali olaylara müdahalesiyle gerçek bir Çakırbeyli olduğunu bir kez daha kanıtlar. Hızır çocuklarının geleceğinden endişe duymaktadır. Davuta oğlu için yaptıklarından dolayı minnettardır ve yakınlarını koruyabilmek adına büyük bir aile olmaları gerektiğinin farkındadır.

Meryem ve Ceylan da bu ailenin bir parçasıdır. Enver nihayet intikam arzusuyla yanıp tutuşan İlyasın kucağına düşmüştür. Ölümü ise hiç kolay olmayacaktır. Oğlunu geri isteyen Salih Gülmez, Hızırla pazarlık yapma peşindedir. Hızır ise bunun bir oyun olduğunun farkındadır ve vereceği karşılık Gülmezler için felaket olacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir