Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı için heyecan dorukta. Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında Fenerbahçe Gençlerbirliğini ağırlıyor. Gençlerbirliğini konuk edecek Fenerbahçede hazırlıklar tamamlandı. Taraftarların gözü maç saatinde. Peki Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Gençelerbirliği maçı bu akşam taraftarlar heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Süper Ligin 15. haftasında karşılaşacak iki takım galibiyet peşinde. Fenerbahçe şampiyonluk yarışında puan farkını kapatmaya çalışıyor. Peki Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı bu akşam saat 20.00de LİG TVden canlı olarak yayınlanacak. Ülker Arenada oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

MUHTEMEL 11LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Skretel, Hasan Ali, M.Topal, Souza , Alper, Lens, V.Şen, Sow

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Ahmet Çalık, Politevich, Uğur, Khalili, Selçuk, İrfan, Aydın, Serdar, Muriqi

SAKAT: Stancu, Landel (Gençlerbirliği)

Robin van Persie, Trabzonspora
İç saha mücadelesinde bugün Gençlerbirliğini konuk edecek Fenerbahçe’de Van Persie’nin oynaması zor gözüküyor. Feyenoord maçında kasığından sakatlanan Hollandalı futbolcu son iki gün yapılan çalışmada takımla birlikte yer aldı. Van Persie’nin büyük ölçüde sakatlığını atlatmasına karşın dinlendirilmesi ya da maça kulübede başlaması planlanıyor. Böylelikle tecrübeli forvetin gelecek hafta deplasmanda oynanacak kritik Trabzonspor maçı öncesi olası ve daha ciddi bir sakatlığının da önüne geçilecek.

Kulüp aranıyor!

Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı iki futbolcu; Gregory Van der Wiel ve Emmanuel Emenike kendilerine kulüp arıyor. Takımda düşünülmeyen iki futbolcunun rotası büyük ihtimalle Arap kulüpleri olacak. Zaten Van der Wiel çok önceden kulüp aramaya başlamıştı. Hollandalı futbolcunun menajeri bir takım temaslarda bulunmuştu. Daha önce Al Ain forması giyen Emenike de disiplinsiz hareketleri sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştı. Yine bazı Arap ekiplerinin Nijeryalı futbolcu ile ilgilendiği ifade edildi.

Hazırlıklar tamam

Ligin 15. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek Fenerbahçe’de hazırlıklar tamamlandı. Dick Advocaat idaresindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas ve şut çalışmasına geçen sarı-lacivertli futbolcular, çift kale maç ile yapılan taktik idman ile günü noktaladı. Robin Van Persie de takımla birlikte çalıştı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir