Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında her şey ortaya çıkıyor

Kanal Dnin merakla beklenen Bodrum Masalı dizisi 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Bodrum Masalı yeni bölümde, Ateş, tüm aileyi sırtında taşımaya karar veriyor; en büyük destek Aslıdan geliyor! Uzay, Kelebek ile Sunun ilişkisini öğreniyor!

Bodrum Masalı yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Bodrum Masalı 17. bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepenin paylaştıkları Bodrum Masalı 17. Bölüm 25 Aralık Pazar akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

BODRUM MASALI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BODRUM MASALI 17. BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalı 17. Bölümde; Evren ile Gözdenin ilişkisini tüm aile öğreniyor! Aldatıldığını anlayan Yıldız, havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile yüzleşir. Bu zor günlerde yanında yine Faryalı vardır. Su’nun da affetmediği Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştır. Aslı, evine giren Alara ve Uzay’a hesap sorar.

Öte yandan, Uzay’ın Faryalı Otel’deki ortaklığı gençlerin sinirini bozmaktadır. Ateş, ailenin reisliğine soyunur ama para bulmak için üzerine atlayacağı iş, başını hiç beklemediği bir derde sokacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir