Beşiktaş Gaziantepspor maçı canlı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak

Beşiktaş Gaziantepspor maçı canlı için saatler kaldı. Süper Ligin 16. haftasında Beşiktaş Gaziantepsporu Vodafone Arenada konuk ediyor. Siyah beyazlı takımda Hutcinson ceza sınırında. İki aydır sahalardan uzak olan Taliscanın durumu ise belirsiz. Beşiktaş’ın yeni transferi Babel ise maçı Arenada izleyecek. Taraftarların gözü maç saatinde. Peki Beşiktaş Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin ilk yarısının son haftasında bugün Gaziantepsporu ağırlayacak. Taraftarların gözü maç saatinde. Süper Ligin 16. haftasında Beşiktaş 3 puanıın peşinde.

Beşiktaş Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Gaziantepspor maçı bu akşam saat 19.00da LİG TVden canlı olarak yayınlanacak. Vodafone Arenada gerçekleşecek karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek.

MUHTEMEL 11LER;

BEŞİKTAŞ: Fabri,Gökhan Gönül,Marcelo,Tosic,Beck,Quaresma,Atiba,Oğuzhan,Tolgay,Cenk,Aboubakar

GAZİANTEPSPOR:Gökhan,Barış,Musa,Hintum,Rajtoral,Muhammed,Abdulkadir,Orkan,Angan,Kangwa,Ghillas

Çınarın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşaya deplasmanda 2-1 mağlup olarak bu sezonun ilk yenilgisini alan siyah-beyazlılarda cezası sona eren Brezilyalı stoper Marcelo Guedes, Gaziantepspor karşılaşmasında takımdaki yerini alacak. Aynı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Adriano Correia ise yarın forma giyemeyecek.

Hutchinson ceza sınırında

Siyah-beyazlı takımda Atiba Hutchinson, ceza sınırında bulunuyor.Geride kalan 15 haftada 3 sarı kart gören Beşiktaşın tecrübeli orta saha oyuncusu Hutchinson, bu maçta sarı kart görmesi halinde ligin ikinci yarısındaki Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek.

Talisca sürpriz yapabilir

Ayak tarak kemiğinde yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Anderson Talisca, teknik direktör Şenol Güneşin görev vermesi halinde Gaziantepspor maçında forma giyebilecek. Bir süredir antrenmanlara devam eden Brezilyalı oyuncu, Şehitlere Saygı organizasyonunda sahaya çıkmıştı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir