2017 Yılbaşı mesajları ile sevdiklerinizin yeni yılını kutlayın!

2017 Yılbaşı mesajları ile sevdiklerinizin yeni yılı kutlayarak onları mutlu edebilirsiniz. Bu gece geri sayım yapılarak girilecek olan yeni yıla sevdiklerinden uzakta girecek olanlar yılbaşı mesajları ile yeni yıl dileklerini iletiyor. İşte en güzel ve en anlamlı yılbaşı mesajları.

Yılbaşı mesajları ile eşinizi, dostunuzu, akrabalarınızı sevindirebilirsiniz. 2017 yılına merhaba demeye kısa bir süre kaldı. 2017 yılına girerken sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın, akrabalarınızın yeni yılını kutlamak için 2017 yeni mesajlarını kullanarak onları unutmadığınızı gösterip, mutlu edebilirsiniz. İşte en güzel yılbaşı ve yeni yıl mesajları

SEVGİLİLER İÇİN EN GÜZEL YILBAŞI MESAJLARI

Yeni Yıl kapımızda Sevgilim giden yılla birlikte sevinçlerimiz ve hüzünlerimiz geride kalacak.Gelecek yeni yılın ikimize sevgi katması dileğiyle.Seni Seviyorum..

Sevgilim Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2017 nolu hesabımıza 365 gün daha yatırdım. Mutlu bir şekilde harcamamız dileğiyle.

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım Sevgilim

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu Yıllar aşkım

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.

Nice aşk yıllara meydan okudu nicesini silip götürdü. İnatla yıllara meydan okuduk. Bu yıla da inatla aşkımızı kazıyacağız. Seni Seviyorum sevgilim. Birlikte nice yeni yıllara.

Hasret kapımda nöbetler tutuyor… Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor… Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam?

ARKADAŞLAR İÇİN EN GÜZEL YILBAŞI MESAJLARI

* İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..

* Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..

* Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..Mutlu Yıllar olsun!!

*DOSTLUK, Günah olmayacak kadar masum Köle olmayacak kadar özgür Unutulmayacak kadar derin ve Tek başına yaşanmayacak kadar zorsa BIRLIKTE NICE YILLARA…

*Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.

*Yaşamın kaynağı sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllar!

*Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

*Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

*Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

AKRABALAR İÇİN EN GÜZEL YILBAŞI MESAJLARI

-Allahım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!

– Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah”a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun…

-Teyze anne yarısıdır derler ya sen bana anne gibi oldun. Her yıl biraz daha yaşlansan da ilk günkü gibi en yakın arkadaşım gibi genç ruhunla her zaman duygularıma eşlik ettin. Bir anne kadar yakın bir arkadaş gibi dert ortağı oldun bana.İyi ki varsın teyzeciğim. Yeni yılda da arkadaşım olman dileği ile..

-Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2017 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

– Anneciğim, sen benim hayatımda sahip olduğum en önemli değersin. En büyük aşk sende gizli. Senin karşılıksız sevgin, benim için yıllar yılı verdiğin mücadeleyi hiç unutmadım. Yeni yıl bizim olsun. Seni çok seviyorum.

– Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.

-Hep birlikte nice mutlu yıllar! Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını..

-Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!

– Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz. 2017 yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir