İstanbullu Gelin dizisinin konusu ve oyuncuları

İstanbullu Gelin dizisinin setinden ilk kareler İstanbullu Gelin dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? İstanbullu Gelin dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde

Star TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizisi ‘İstanbullu Gelin’in çekimleri önceki gün başladı.

Bursa’nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen dillere destan bir aşk hikayesini konu alan “İstanbullu Gelin” in başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver kafede gerçekleştirilen çekimlerde uyumları ve neşeli tavırları ile dikkat çektiler. İkili çekim aralarında objektiflere gülümseyerek poz vermeyi de ihmal etmedi.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek Ali Aydın tarafından senaryolaştırılan projenin, yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş birlikte yer alıyor.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Murat Akpınar, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek ve Nesilhan Yeldan’ın paylaştığı “İstanbullu Gelin” çok yakında Star TV’de!

İSTANBULLU GELİN’E YENİ OYUNCULAR

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yeni dizisine, Kuzey Güney, Kiraz Mevsimi ve son olarak Arkadaşlar İyidir’de rol alan Neslihan Yeldan, Suskunlar, Boynu Bübükler ve İstanbul Sokakları’nda rol alan Güven Murat Akpınar, Merhamet ve Adı Mutluluk’ta rol alan Dilara Aksüyek ve Beni Böyle Sev ile yakın zamanda final yapan Yeter dizisinde rol alan Fatih Koyunoğlu dahil oldu.

Güzel oyuncu Dilara Aksüyek de İstanbullu Gelin dizisinde rol alacak.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ STAR TV
Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, İstanbullu Gelin dizisi, Ocak 2017 sonunda Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNE YENİ OYUNCU

Star TV’nin yeni dizisi İstanbullu Gelin’e yeni bir oyuncu katıldı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği, Ali Aydın’ın senaryosunu kaleme aldığı, başrollerinde ise Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci ve İpek Bilgin’in yer aldığı yapıma ‘Arkadaşlar İyidir’de Merve karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu dahil oldu.

Çekimlerine başlanan İstanbullu Gelin, yakında Star’da başlıyor!

SALİH BADEMCİ İSTANBULLU GELİN DİZİSİNDE

Star TV’nin yeni yıl için hazırlanan iddialı dizisi İstanbullu Gelin’e yeni bir oyuncu katıldı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, Ali Aydın’ın senaryosunu kaleme aldığı, Zeynep Günay Tan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı, başrollerinde ise Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yer alacağı yapıma Kiralık Aşk’ın Sinan’ı Salih Bademci dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide Özcan Deniz’in (Faruk)kardeşini canlandıracak.

İstanbullu Gelin, yakında Star’da başlıyor!

USTA OYUNCU İSTANBULLU GELİN DİZİSİNDE

Star TV’nin yeni yıl için hazırlanan iddialı dizisi İstanbullu Gelin’e yeni bir oyuncu katıldı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, Ali Aydın’ın senaryosunu kaleme aldığı, Zeynep Günay Tan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı, başrollerinde ise Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yer alacağı yapıma Ezel, 20 Dakika, Gönül İşleri ve son olarak Analar ve Anneler’de rol alan İpek Bilgin dahil oldu.

Usta oyuncu dizide, Özcan Deniz’in (Faruk) annesini canlandıracak.

İstanbullu Gelin, yakında Star’da başlıyor!

İSTANBULLU GELİN’DE ÖZCAN DENİZ’İN PARTNERİ BELLİ OLDU

Özcan Deniz‘in yeni dizisi İstanbullu Gelin‘in kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Star TV’nin yeni yıl için hazırlanan başrolünde Özcan Deniz’in yer aldığı İstanbullu Gelin‘in kadın başrolü belli oldu.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, Ali Aydın’ın senaryosunu kaleme aldığı, Zeynep Günay Tan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin kadın başrolü ‘Suskunlar’, ‘Kayıp’ ve ‘Kış Güneşi’ gibi dizilerin yanı sıra, Özcan Deniz’in “Öteki Taraf” filminde de beraber oynadığı Aslı Enver oldu.

İstanbullu Gelin dizisi Ocak 2017’de Star TV’de başlayacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir