Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusundan Fragman Geldi!

Yönetmenliğini Günay Kökerin üstlendiği yerli animasyon filmi Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu çok yakında vizyona giriyor. Filmden fragman ve poster de geldi!

Günün birinde bir profesör birbirinden farklı güçlere sahip 3 tane çok akıllı oyuncak yapar. Bunlar Nane, Limon ve Biberdir. Üç 3 oyuncağın da birbirinden farklı ve doğaüstü yetenekleri vardır. Ancak günün birinde Nanenin zaman makinesi özelliği bozulur ve Profesörle Biber zamanın içinde kaybolurlar. Onları kurtarıp günümüze geri getirmek Nane ve Limonun ellerindedir. Nane ile Limonun güçleri tükenip, sonsuza dek kapanmadan önce onları kurtarabilmek için yardım almaları şarttır. Bunun için de yeni arkadaşları Kaan ve Meryemden yardım isterler. Profesör ün kızı Evrenin de dahil olmasıyla eğlenceli kurtarma operasyonu başlar!

Senaryosunu Mehmet Barış Güngerin üstlendiği animasyonun animasyon yönetmenliğini ise Çağrı Cem Bayraklı üstleniyor. Filmin baş karakterleri Nane, Limon ve Biberi sırasıyla Suzan Acun, Pelin Gülmez ve Yasemin Yeşil seslendirirken, filmin kadrosunda Balım Gaye Bayrak, Şahan Yıldırım, Seda Güven, Anıl İlter, Reyhan İlhan ve Ali Uyandıran da bulunuyor.

Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu 24 Mart 2017de vizyona girecek!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir