Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın üstlendiği Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümü ile yarın akşam ekrana geliyor. Merakla beklenen Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek’te bu hafta, Ali biraz nefes almak için gece yarısı gittiği limanda büyük bir sürprizle karşılaşır.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 4. bölüm fragmanı ekrana geldi. İzleyicinin merakla beklediği dizi Bu Şehir Arkandan Gelecekte bu hafta, Aslıyla nikah masasındayken, Alinin aklı ameliyata girecek olan Rauftadır.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygunun başrollerinde yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. bölümü ile 25 Ocak 2017 Çarşamba akşamı saat 20:00da Atvde.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Sınır dışı edilmemek için Aslıyla nikah masasına oturan Alinin aklı ameliyata girecek olan Rauftadır. Derin ise olan bitenden habersiz hastaneye geldiğinde öğrendikleri karşısında şoke olur. Derin, Alinin gitmesine engel olduğu için Aslıya minnettardır ama Şahinin kendisine ters davranmasına anlam verememektedir.

Ali biraz nefes almak için gece yarısı gittiği limanda büyük bir sürprizle karşılaşır. Babasının ihanetiyle sarsılan Aslı, ona hiç unutamayacağı bir ders vermeye karar verir. Bunun için Alinin yardımına ihtiyacı vardır. Tekin ve Yiğit, Aliden kurtulduklarını sanırken, Alinin hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkmasıyla ortalık yeniden karışır.

Şahin, Aliyi Mirkelamoğlu ailesinden uzak tutmaya çalışsa da başaramaz. Bu yüzden araları açılır. Şahine haddinden fazla tepki gösterdiğini düşünen Ali hatasını telafi etmek isteyince Tekinin sinsi tuzağına düşer.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 4. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir