İsimsizler dizisinin konusu ve oyuncuları

Kanal D’den çok konuşulacak yeni dizi İsimsizler..İşte ilk fragman Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan İsimsizler dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? İsimsizler dizisi nerede çekiliyor? Osman Sınav’ın yönetmenliğini yaptığı İsimsizler dizisinden tüm bilgiler haberimizde

Es Film ve Barakuda Film’in ortak yapımı ”İsimsizler” çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yeni dizi yakın bir zamanda sete çıkacak. Osman Kaya’nın yönetmen koltuğunda yer alacağı yeni dizi muhtemelen Mart 2017’de Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Cast çalışmaları devam eden yeni projeden haberler gelmeye devam ettikçe sizlere aktaracağız.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kuytu bir kasabasında görev yapmak isteyen bir Kaymakam adayının yaşadıklarını anlatan gerçeğe dönük öyküsü.. Eski bir Türk Silahlı Kuvvetleri üyesi, güvenlik uzmanı ve aynı zamanda yazar olan Mete Yarar tarafından bir çok senaristle ortaklaşa kaleme alınan yeni projede yer alacak oyuncu bilgilerini bir kaç gün içerisinde sizlerle paylaşacağız.

İsimsizler Nerede Çekiliyor?

15 gün içerisinde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir kasabada çekimler başlayacak

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir