Yıldızlar Şahidim dizisi konusu ve oyuncuları

Star tv Yıldızlar Şahidim dizisi bu akşam başlıyor..İşte Yıldızlar Şahidim dizisi genel konusu ve oyuncuları Yıldızlar Şahidim dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor? Yıldızlar Şahidim dizisi hakkında tüm haberler

YILDIZLAR ŞAHİDİM BU AKŞAM BAŞLIYOR

Star TV’nin iddialı dizisi Yıldızlar Şahidim ilk bölümüyle 27 Ocak Cuma akşamı 20.00’de başlıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın, senaristliğini ise Pınar Bulut’un üstlendiği dizinin başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder, Mesut Akusta ve Özgür Emre Yıldırım paylaşıyor.

Ünlü şarkıcı Aras ve onun en büyük hayranı olan Haziran’ın aşk hikayesini konu alacak olan Yıldızlar Şahidim dizinin genel konusu şöyle:
Aşkın dilinden sadece müzik anlar…

Hem genç, hem de deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim ,sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor.

Aras (Berk Cankat), tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa (Özge Gürel) ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayalidir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır. Aras’ın babası Fikret (Mesut Akusta) ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep (Canan Ergüder).

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran‘ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Fikret ve Zeyno, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran da düşman taraflara rağmen yeşeren, masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

Başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder, Mesut Akusta, Özgür Emre Yıldırım, Gamze Karaduman ve Ceren Soylu’nun paylaştığı; yapımcılığını Süreç Film’in, senaristliğini Pınar Bulut’un, yönetmenliğini ise Yıldız Hülya Bilban’ın üstlendiği dizide Özge Sezince, Gökhan Atalay, Melih Selçuk, Yılmaz Gruda, Edip Tepeli, Dila Danışman, Berkan Bulut, Aslı İnandık, Necati Kutlu, İrem Kahyaoğlu ve Merve Bulut da rol alacak.

YILDIZLAR ŞAHİDİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını Süreç Film – Ali Gündoğdu’nun yapacağı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt ‘un üstleneceği, senaryosunu ise Pınar Bulut (Yazı Odası)’un yazdığı dizinin başrollerinde Berk Cankat, Özge Gürel ve Canan Ergüder yer alıyor. Dizi, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesi anlatıyor.

Aras, tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayaldir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır: Aras’ın babası Fikret ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep…

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran’ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Şimdi Fikret ve Zeyno, her bir araya geldiklerinde havada kıvılcımlar çaktıran iki eski aşık, iki uslanmaz deli, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran’sa düşman taraflara rağmen yeşeren masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

Çünkü bilirler ki, sadece imkansızı mümkün kılmaya inananlar, yıldızlara dokunabilir…

YILDIZLAR ŞAHİDİM DİZİSİNE YENİ OYUNCU
Star TV’nin merakla beklenen iddialı dizisi Yıldızlar Şahidim’e sürpriz isim!

Başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat ve Canan Ergüder’in paylaştığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu ise Yazı Odası’nın kaleme aldığı yapımın çekimleri başladı. Öte yandan kadroya da daha önce ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Ezel’, ‘Ay Tutulması’ gibi projelerde rol alan ve son olarak ‘Karagül’de Kendal Ağa rolüyle izlediğimiz Mesut Akusta dahil oldu.

Yıldızlar Şahidim, yakında Star’da başlıyor!

ozge-gurel-stark-Game-Of-Thrones

YILDIZLAR ŞAHİDİM DİZİSİNİN ERKEK BAŞROLÜ BELLİ OLDU

FOX’un merakla beklenen yeni dizisi Yıldızlar Şahidim’in erkek başrolü belli oldu.

Başrollerini Özge Gürel ve Canan Ergüder’in yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturacağı dizide Özge Gürel’e son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Berk Cankat eşlik edecek.

Senaryosunu Pınar Bulut Deren’in kaleme aldığı dizi Eylül’de yayınlanacak.

berk cankat

FOX’TAN YENİ DİZİ: YILDIZLAR ŞAHİDİM

Fox TV ekranlarında yeni sezonda Yıldızlar Şahidim isimli yeni bir dizi başlayacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise Özge Gürel olacak. ‘Kiraz Mevsimi’ dizisiyle yıldızı parlayan Özge Gürel’in yeni projesi netleşti. FOX TV’de yayınlanacak ‘Yıldızlar Şahidim ‘ adlı diziyi Pınat Bulut Deren kaleme alıyor.Canan Ergüder

‘Yıldızlar Şahidim ‘ projesi için el sıkışılan ilk erkek başrol Metin Akdülger olmuş ancak ünlü yıldız son anda ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ dizisinden gelen ‘4. Murat’ rolünü daha cazip bulup prensipte yapılan anlaşmayı bozmuştu.

Uçankuş’un haberine göre; Metin Akdülger’in ret yanıtı üzerine yapım şirketi Süreç Film, daha önce ‘Güneş’in Kızları’ dizisinde beraber çalıştıkları Tolga Sarıtaş’la görüşmeye başlamıştı. Yakışıklı yıldızla son anlaşma sağlanamayınca projedeki şarkıcı rolüne daha çok uyacağı düşünülen aynı zamanda solist kimliği de olan Yusuf Çim’le görüşmeler başlatıldı. Çim’in son dizisi ‘Hanımköylü’nün 13. bölümde final yapmasına karar verilmişti. Geçen günlerde reytingleri yükselince uzatılması ve çekimlerinin İstanbul’da devam etmesi planlanan diziden daha sonra vazgeçildi. Çim, şu günlerde yeni teklifleri değerlendiriyor. Bu projeler arasında ‘’Yıldızların Altında’’ öne çıkıyor.

Dizide ‘Eylül’ karakterini canlandıracak olan Özge Gürel de şarkıcı rolüne hayat verecek. İddialı dizide, iki şarkıcı genç ve baskın bir anne karakterinin renkli hikayesi beyazcama taşınacak. Bu yüzden anne rolünün üzerinde de önemle duruluyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir