İşte Bana Sevmeyi Anlat dizisinin final nedeni

Bana Sevmeyi Anlat dizisi dün akşam ekrana gelen 22. bölüm ile ekrana veda etti. Ay Yapım imzalı dizinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Seda Bakan yer alıyordu. Bana Sevmeyi Anlat dizisi ekrana gelen final bölümünde Haşmet, Leyla ile yeniden evlilik masasına oturmak için harekete geçti. Alper yaşananları duyunca deliye döndü. Girdiği kavgada bıçak darbesiyle yere yığıldı. Leyla,Bana Sevmeyi Anlat final bölümünde Esranın hayatı için kendini feda etti.

Bana Sevmeyi Anlat ekrana veda etti. Reyting yarışınına ilk bölümlerde iyi başlayan Bana Sevmeyi Anlat, yeni sezonda zorlu rakipleriyle yarışta geride kalınca erken final kararı aldı. Başrollerini Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Seda Bakan ve Dolunay Soysertin paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat final bölümü ile 30 Ocak 2017 Pazartesi akşamı ekrana geldi. Dizinin oyuncularından Dolunay Soysert de son set gününden çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak böyle veda etti…

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİ FİNALİNDE NELER YAŞANDI?
Bana Sevmeyi Anlat dizisi finalinde, Alper tutuklu yargılanacaktır, cezaevine gönderilir. Leylaya öfkelidir, Leyla kolay yolu seçmiş ve vazgeçmiştir. Canan, Aylayı susturmak için her istediğini yapmaya hazırdır. Leyla şu an gerçekleri kaldıracak güçte değildir. Engin, Haşmetin arkasından iş çevirmenin bedelini ödeyecektir. Haşmet ya Ezgi ya Alper diyerek onu köşeye sıkıştırır. Engin de teslim olur Haşmete

Leyla ise nikah masasına oturmadığı sürece Ezgi hayatta kalamayacaktır. Leyla sevdiklerinin hayatta kalması pahasına kendi hayatını Haşmetin ellerine teslim etmektedir.

Düğün günü yaşanacaklar ise kimin kazanan olduğunu gösterecektir.

BANA SEVMEYİ ANLAT FİNAL FRAGMANI

ALPER HAPİSHANEDE!

Tutuklu yargılanan Alper, cezaevinde hayatının en zor günlerini yaşarken pes ettiği için Leylaya öfkelenecek. Haşmetin hapishanede Alperi ziyaret edeceği bölümde iki düşmanın ilk yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne oldu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir