Sabriye Şengül kimdir? 2017 Survivor Ünlüler

Sabriye Şengülün bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık yarışındaki performansı merak konusu oldu. Survivor Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül karşı takımla olan mücadelesine kaldığı yerden devam edecek. Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Sabriye Şengül, TV8in sevilen Yarışma programı Survivorda Ünlüler takımında yarışıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalının yaptığı Survivor 2017 Ünlüler Gönüllerde Sabriye Şengül, yarışmadaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 38 oyunda 15 galibiyet elde eden Sabriye Şengül kimdir? İşte hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilenler.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzonda dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengülün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboksa yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengülün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması.

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir