Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımından elemeye kimler kaldı?

Tv8 de yayınlanan yarışma programı Survivor 2017’de 26 Şubat Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında elemeye kalan isimler belli oldu.

Survivor’da ünlüler ile gönüllüleri karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyunu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Gökhan kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sadin ile Gökhan isminin verdiği Erdi elemeye kaldı. Veda konseyine kalan Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin’den en az SMS oyunu alan Survivor’dan elenecek.

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu finalde ünlüler takımı kazandı.

Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Gökhan kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sadin ile Gökhan’ın adını verdiği Erdi Survivor’ın altıncı haftasında elemeye kaldı. Pazartesi akşamı oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin’den en az SMS oyunu alan Survivor’dan elenecek.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir