Hayat Şarkısı 28 Ocak 2017 44. yeni bölümde Cem ortaya çıkıyor

Kanal D ekranında yayınlanan Hayat Şarkısı 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde Cem’in geri dönmesinin ardından korku dolu dakikalar başlıyyor. Soluğu Filizin yanında alan Cem, tehditkar bir ifade ile Kerimi Mehmeti görme bahanesiyle eve çağırır. Cem, Kerimin arabasına bomba yerleştirir. Peki Hayat Şarkısı 44. yeni bölüm fragmanında Cem bombayı patlatacak mı?

Hayat Şarkısı 44. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde Cemin geri dönmesiyle beraber korku dolu dakikalar başlıyor. Filizin yanında soluğu alan Cem korkutucu planını devreye sokamk için harekete geçiyor. Kerime oğlu Mehmeti görmek istediğini söyleyen Filiz korku içinde Kerim ve memoyu uğurluyor. Arabasına yerleştirilen bombadan bir haber eve dönmeye karar veren Kerimin aracındaki bomba patlayacak mı?

HAYAT ŞARKISI 44. BÖLÜM ÖZETİ

Cevher konağında mahkeme kararı beklenmektedir. Öte yandan Hatice Hala, Bayramın Hülya ve Kerimi kaçırttığı sırrını kimseye anlatamama sıkıntısı ile kıvranırken, Bayram suçunu itiraf etmeye karar verir.

Hazerin eski karısı, önce Zeynepi ardından da kafede Hülyayı taciz eder. Hülya bütün bunlardan çok rahatsız olup konuşmak için gittiği işyerinde Hazerin kendisini aslında nerden tanıdığını öğrenir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir