Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Vasilyusa karşı

Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamlarına ismini yazdıran Diriliş Ertuğrulun 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Ertuğrul, Hanlı Pazar’ı almak isteyen Vasilyus’a karşı cenk hazırlığı içine girer. Bamsının ölüm ölmeyeceği yönündeki soruların yanıtı ise Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölümde yanıt bulacak.

TRTnin dün gece yetmiş dokuzuncu bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı. Diriliş Ertuğrulun son bölümünde Bamsı ile eski bizans komutanı TEOun arasındaki büyük kavga soluk soluğa izlendi. Hemen ardından yayına giren Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı.

Yapımcılığını Tekden Filmin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcanin yanı sıra sonradan katılan Kürşat Alnıaçık, Burçin Abdullah ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizi Diriliş Ertuğrul, 80. yeni bölümü ile 15 Mart Çarşamba akşamı TRTde ekrana gelecek.

Tüm hafta boyunca konuşulan Bamsı, düştüğü zindandan nasıl kurtulacak? sorusunun cevabına ulaşılan son bölümde, Vasilyusun evlilik teklifine evet diyen Helena, Bamsınin serbest bırakılmasını ister. Bunun üzerinden zindan çıkarılan Bamsı, Helena ile ilgili gerçekleri öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşar. Yeni bir oyun içinde olan Vasilyus ise Bamsı ile aynı hücreyi paylaşan eski bizans komutanı TEOya bir görev verir.

Geçmişte yaşadığı olaylardan dolayı acı çekmek için kendi kendini mahkum eden TEO, intikam için Bamsıyı hedef seçer. Zindan çıkışında Bamsının peşine düşen TEO, onu dağlık bir ormanda kıs kıvrak yakalar. Büyük bir kavgaya tutuşan Bamsı ile TEO yaralanır. En sonunda bitkin düşen Bamsı, TEOnun son hamlesiyle yere düşer. Dizinin son bölümünden sonra yayına giren Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanında Bamsı öldü mü? sorunun yanıtı merak edildi.

Hanlı Pazarı almak için türlü oyunlar içinde olan Vasilyus ise Aslıhanı kullanarak Saadetin Köpek ile anlaşmaya çalışır. Bu durumu Ertuğrula anlatan Sadettin Köpek, Vasilyusa bir ders verirler.

Aslıhanın yerini tesbit eden Ertuğrul, Hanlı Pazarda Vasilyus ile yüzleşince tüm dengeler değişir. Amacına ulaşamayan Vasilyus, Diriliş Ertuğrul 80. bölümünde nasıl bir yol izleyecek?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir