Kırgın Çiçekler 76. bölümde Mesudenin Kemale kurduğu tuzak ne

Kırgın Çiçekler 76. bölümü yarın akşam ATVde olacak. Kırgın Çiçeklerin yeni bölümünde Kemal Eylülü tehdit etmeye devam ediyor, Mesude ise Eylül’ü korumak için bir plan kuruyor. Peki Kemal bu tuzağa düşecek mi? Tüm gelişmeler Kırgın Çiçeklerde.

Kırgın Çiçekler 76. yeni bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Kırgın Çiçeklere Kemal Eylülün peşini bırakmıyor, Songülün kına gecesini basıyor ve evi taşlıyor. Kırgın Çiçeklerde Eylül Serkana Cemreyi sevip sevmediğini soruyor, Serkan ise susmayı tercih ediyor. Mesude elindeki bıçakla Kemali mi öldürecek? Tüm merak edilen olaylar yarın akşam Kırgın Çiçeklerin yeni bölümünde izlenebilecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 76. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 76. BÖLÜM ÖZETİ

Kemalin tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır. Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister. Kızlar başka çare kalmadığından kabul ederler. Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir. Serkan, Cemreden hoşlandığını inkâr etmez. Kızlar Songüle kına gecesi yapar. Ev aniden taşlanınca herkes panikler. Kemal, Eylüle ulaşmak için yeni bir yol bulur. Mesude, Eylülü korumak için Kemale tuzak kurar. Kemal ve Mesude karşı karşıya gelir

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir