Kısmetse Olur 393. bölüm fragmanında Şehmus annesinin onayını alacakmı

Kısmetse Olur 393. yeni bölüm fragmanı ile bugün ekrana geliyor. Şehmus, Yağmur ile birlik olup Emine Hanımın gönlünü kazanmaya çalışıyor. Peki Kısmetse Olur yeni bölümde Emine Hanımdan Şehmus ve Yağmur ilişkisine onay çıkacak mı? Kısmetse Olur yeni bölüm ile hafta içi her gün Kanal Dde.

Kısmetse Olur 393. yeni bölümü ile ekrana geliyor. Şehmus, Yağmur ile birlik olup annesi Emine Hanımdan onay almaya çalışıyor. Eve motorla giren çifte Emine Hanımdan cevap gecikmiyor. Bunların hep şov olduğunu söyleyen Şehmusun annesi Yağmur ve Şehmus ilişkisine onay verecek mi?

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Yağmur ve Şehmus birlik olup Emine Hanımın onayını almak için plan yapıyorlar. Peki Şehmusun annesinden bu ilişkiye onay çıkacak mı?

Yağmurdan şok hamle!

Kısmetse Olurda Yağmur ve Şehmus, Emine Hanımı ikna etmek için yapmadıklarını bırakmıyorlar. Bu ilişkiyi onaylamayan Emine Hanım ise bu yapılan planlar karşısında tepkisiz kalamıyor!

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30da Kanal Dde!

KISMETSE OLURDA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olurda eleme gecesi yine gözyaşı ve hüznü bir arada getirdi… Eleme potasına giren isimler herkesi şok etti. Hafta boyunca yaşananların kritiği yapılırken Onur ve Aycan çiftinin yakınlaşması Gündem oldu. Onur ve Aycan finalde önce hesaplaşıp sonra ağlayarak birbirlerine sarıldılar. Onur, Aycandan özür diledi ve ikili arasında duygusal anlar yaşandı. Birbirblerini çok özlediklerini ifade eden çift, aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldılar.

Haftanın Birinciler Melis ve İlkay!

Haftanın birincileri Melis ve İlkay olurken, evden gidecek adayı belirlemek üzere oylama başladı. Elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Gamze alırken, damatlar evinden bu isim Onur oldu. Onurun elenme ihitmali başta Aycan olmak üzere herkesi gözyaşlarına boğdu! Tam Aycanla barışmışken elenecek olmak Onuru da çok üzmüştü. Peki eve hangi aday veda edecekti? Onur mu? Gamze mi?

Tankuttan şok hamle!

Siyah zarftan çıkacak olan karar her şeyi belirleyecekti. Seda Akgül, zarfı açtı ve çıkan karara göre birinciliği alan evini koruyabilecekti. Birinciliği ise Melis alarak Gamzeyi korumuş oldu. Ve Onur eve veda edecek aday olmuştu. Bu durum herkesi derin bir üzüntüye boğdu. O sırada damat adaylarından Tankut, daha fazla dayanamadı ve aldığı özel izinle Onur yerine kendinin gitmek istediğini söyledi. Onur ve Aycan çiftinin ayrılmaması gerektiğini ifade ederek Kısmetse Olura veda eden isim Tankut oldu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir