Anne 21. bölüm fragmanlarında Turna kardeşine annelik yapıyor

Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana zirvedeki yerini koruyan dizi Anne 21. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Anne 21. bölüm 2. fragmanı seyirciyi heyecanlandırdı. Anne disi yeni bölümünde Zeynep Turnadan habersiz yeni hayatını sürdürürken Turna da yokluklar içinde kardeşine annelik etmeye çalışmaktadır.

Anne 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Turna ile Zeynep birbirlerinden uzak, yaşama tutunmaya çalışıyor. Zeynepin geçirdiği trafik kazasının ardından 18 ay geçmiştir. Bu Zeynepin ve çevresindeki herkesin hayatında çok ciddi değişikliklere yol açabilecek kadar uzun bir süredir.

Zeynep kazadan sonra girdiği komadan uyandığında, Turnanın bir kazada öldüğü haberini almıştır. Bu haberle sarsılan Zeynep önce yaralarını sarmayı, sonra da hayatına devam etmeyi öğrenmiştir. Gerek komada gerek arkasından gelen zor dönemde onu bir an bile yalnız bırakmayan Sinanla evlenmiş ve Alinin çalıştığı gazetede işe başlamış, hatta orada önemli bir konuma getirilmiştir.

Turna kardeşi Ahmet ile yeni sorumluluklar üstleniyor.

Zeynepin öldü zannettiği Turna için ise hayat İstanbulun bir başka köşesinde devam etmektedir. Zeynepin kendisini çoktan terk ettiğini düşünen Turnanın hayatındaki en önemli değişiklik 1 yaşına yaklaşan kardeşi Ahmetin varlığıdır. Zeynep Turnadan habersiz yeni hayatını sürdürürken Turna da yokluklar içinde kardeşine annelik etmeye çalışmaktadır.

Ahmetin doğması Şule ve Cengizi pek etkilememiştir. Onlar halen iki çocuğa da annelik babalık yapmaktan uzak, pavyon köşelerinde perişan hayatlarına aynen devam ederler. Ancak o alemlerde de işler değişmekte, şartlar Şuleyi önemli bir yol ayrımına doğru sürüklemektedir.

Gönül gerçekleri Zeynep ile paylaşacak mı?

Zeynep ve Turnanın birbirlerinden habersiz hayatları sürüp giderken, Gönülün Turnanın hayatta olduğunu öğrenmesi her şeyi alt üst eder. Gönül kendilerine Turnanın öldüğü yalanını söyleyenin kim olduğunu ortaya çıkaracak ve onunla yüzleşecektir. Fakat işi ve evliliği yolunda giden, hayatını daha yeni düzene koymuş kızına Turnanın yaşadığını söyleyip söylememe konusunda kendi içinde büyük savaşlar verir. Bu sırada iki ayrı dünyada, birbirlerini sadece anılarda yaşatan Turna ve Zeynepin yolları yeniden kesişecek midir?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir