Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölümde Aliyar ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. TRTde ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölüm fragmanında Vasilius’dan intikam almak için Ertuğrul, kaleyi feth etmek istiyor. Diriliş Ertuğrulda son bölümde ciddi olarak yaralanan Aliyar ise ölüm ile burun buruna.

Diriliş Ertuğrul 88. yeni bölümde Vasiliusun kurduğu pusuya düşen Ertuğrul ve Aliyar Beyin yardımına Sultan Alaeddin geliyor. Fakat Aliyar Bey, okla vuruluyor. Diriliş Ertuğrul 88. bölüm 2. fragmanının sonunda yer alan Çavdar Sancağı üzerinde Pusatın olması, Aliyar Beyin şehit olduğunu gösteriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Beklenmeyen Misafir Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır?

Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Ertuğrul Bey Vasilyus’un planladığı hain tuzakta verdiği şehitler için adeta çılgına dönüp intikam sözleri verir.

Vasilyus ise yine hain tuzaklarını hız kesmeden uygulamaya devam eder. Vasilius, Ertuğrul’u tuzağa çektikten sonra yanıma gelen Sultan’ın askerlerinin kim olduklarını ve Ebu Mansur’un kim olduğunu anlamaya çalışır.

İbnü’l-Arabî ise Sultan’ın gözünün şehit olduğu mağaraya gider ve mühim olanın Karacahisar’ı fethetmek olduğunu anlıyor. Bu sırada Ertuğrul Bey Ebu Mansur’un sultan olduğunu anlayacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir