Ehliyet sınavı soruları ve cevapları açıklandı mı? (20 Mayıs 2017)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Ehliyet sınavı 20 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Sürücü adayları heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Ehliyet sınavı soru ve cevaplarının hafta içi yayınlanması bekleniyor.

MEB tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavı yurt genelinde binlerce sürücü adayının katılımıyla tamamlandı. Sınavda zorlu sorulara cevap vermek için çaba gösteren adaylar, sınav sonuçlarını da şimdiden merak ediyor. 20 Mayıs Cumartesi günü yapılan Ehliyet sınavı sorularının haftaiçi yayınlanması bekleniyor.

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri sınav takvimine göre 20 Mayıs ehliyet sınavı sonuçları 10 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden duyurulacak. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.

Adayların direksiyon sınavına girebilmeleri için yazılı sınavdan 70 puan alması gerekiyor.

2017 SINAV TAKVİMİ

2017 yılında yapılacak olan Motorlu Taşıtlar ve Sürücü Kursiyerleri sınavları için tarihler belirlendi.

* 29 Temmuz Cumartesi 2017

* 7 Ekim Cumartesi 2017

* 23 Aralık Cumartesi 2017

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir