Kara Sevda 70. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Starda yarın akşam ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisi 70. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Kara Sevda dizisi yeni bölümünde Nihan ile Emir boşanıyor… Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Kara Sevda dizisi 24 Mayıs akşamı ekrana gelecek.
Kara Sevdanın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Kara Sevda dizisi yeni bölümünde Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkarır. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün gelir; Nihan ile Emir boşanır. İşte Kara Sevda 70. yeni bölüm fragmanı ve detayları…

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı Kara Sevda dizisi yeni bölümünde Emir hayatındaki en değerli varlık olan Nihan’ı düşmanına bırakmamaya kararlıdır. Emir Kemal’i can evinden vuracak bir plan için düğmeye basar. Bu planın merkezi artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Asu olacaktır.

KARA SEVDA 70. BÖLÜM FRAGMANI

Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başlar. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek olacaktır.

Eline geçen görüntülerin altında ezilen Zeynep sonunda kararını verir. Zeynep’in bu kararı Kemal ve Emir arasındaki ezeli savaşta tüm dengeleri değiştirecektir.

KARA SEVDA 70. BÖLÜM FRAGMANI


Emir ise elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplamak için pusuda beklemektedir.
Emir’in ataklarının bitmediğinin farkında olan Nihan’a gelen not, Nihan’ın bütün hayatının akışını asla değişmeyecek şekilde sabitler. Nihan,

Kemal’in hayatını kurtarmak için çıktığı yolculukta, kendi hayatının da sonsuza kadar değişeceğini çok geç anlayacaktır.

Kemal ve Nihan mutlu sona yaklaşmışken Emir ellerini kirletmekten çekinmez. Artık bu savaş sona doğru ilerlerken, Emir’in her hamlesi acımasız ve keskindir. Tüm tehlikeleri saklayan gecenin zifirini karanlığını dağıtmak için Kemal yola koyulduğunda, ok yaydan çıkmış olacaktır.

Yayın Günü: 24 Mayıs Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir