Kırgın Çiçekler dizisi 86. bölüm fragmanı dengeler değişiyor Video

Kırgın Çiçeklerin merakla beklenen 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümünde bu hafta fırtınalar esecek. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Kırgın Çiçekler dizisinde Sadri Beyin torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla tüm dengeler değişecek.

Kırgın Çiçekler 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATVde her Pazartesi akşamı ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümünde Sadri Beyin torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla şaşkına dönüyor. Kaderin Merale Bana para için kazık attın, senden nefret ediyorum, defol git buradandediği tanıtım heyecan uyandırdı.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solakerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 86. yeni bölümü ile 29 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 21:00da ATVde ekrana gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gerçeği Kadere nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader onu terk eden babasından nefret etmektedir. Sadri, Merali nüfusuna almak isteyip, yurttan almak ister. Macide, Merali mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar alırlar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye atar

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meralin torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güneyin sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır.

Kızlar, Meralin hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhanın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir