Survivor 2017 3 Haziran Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017 3 Haziran Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017de nefes kesen bir dokunulmazlık yarışması daha geride kaldı. TV 8in sevilen programı Survivor 2017de oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen dokunulmazlık oyununda gülen taraf Ünlüler takımı oldu. Oyunu kaybeden Gönüllüler takımında gergin anlar yaşandı. Survivor 2017de eleme kalan isimler ise Gönüllüler takımından Elif ve Gökhan olarak belirlendi.

Survivor 2017 artık adım adım finale yaklaşılıyor. Dokunulmazlık oyunu için dün akşam ekrana gelen Survivor yarışmasında Ünlüler takımı kazandı. Oyunu kaybeden takım Gönüllülerde gerginlik yaşanırken, ada konseyinde iki isim elemeye kaldı. 3 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan Survivor ada konseyinde Gönüllüler takımından Gökhan ve Elif eleme adayı oldu.

Survivor yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz salı gününden itibaren Survivorda Kıbrıs finali süreci resmen başladı. Bununla ilgili programda bazı değişiklikler de oldu; Survivor eleme adayları, geçtiğimiz hafta pazartesi günü açıklanmıştı. Salı günü ise ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası 3 isim seçildikten sonra ada konseyinde eleme olmuştu. Haftanın elenen ismi ise Furkan Kızılay olmuştu. Peki Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı kim kazandı? Elemeye hangi isimler seçildi?

Survivorda bu akşam ise iki takım yeni bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı arasında konseyde ilk çıkan isim Gökhan oldu. İkinci isim ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Berna kendi ekibinden Elif’in ismini söyledi.

ELEMEYE KİMLER KALDI?

1-) GÖKHAN
2-) ELİF

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor Kıbrıs finaline seçilen ilk isim, hatırlayacağınız üzre Sema olmuştu. Ardından Survivor Kıbrıs finali koltuğuna Ogeday oturdu. Survivor Kıbrıs Finali, 20 Haziranda seyircinin karşısına çıkacak.

SURVİVOR SABRİYEYE ACILI ŞAKA!

Survivor 2017nin dün akşam ekranlara gelen bölümüne, eski milli futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akının, takım arkadaşları Sabriye Şengüle yaptığı şaka damgasını vurdu.

Final turu sonucu ödül oyununu kazanarak dünya lezzetleriyle buluşan ünlüler takımının keyfi oldukça yerindeydi.
İlhan Mansız ve Serhat Akın, muhteşem ziyafet sırasında takım arkadaşları Sabriye Şengüle öyle bir şaka yaptılar ki…
İkilinin tadı çok güzel demesi üzerine bolca vasabi yiyen yarışmacı, dilinin yanması nedeniyle bir anda kendisinin havuz suyu içerken buldu.

URVİVORDA GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor Ünlüler takımında elemeye kalan İlhan Mansız, Sabriye ve Furkan arasından elenen isim, geçen hafta yapılan toplu sms oylaması sonuçlarına göre belirlendi. Elemeye kalan 3 isim arasından en az oyu alan Furkan Kızılay yarışmadan elendi. Furkan elendikten sonra konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

ELENEN FURKAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Elendikten sonra konuşma yapan Furkan, ‘Ben burada çok şey kazandım. İyiki bu yaşımda gelmişim. Kıbrıs’a gitmek istiyordum ama halkımız böyle takdir etmiş. Demekki İlhan Abi ve Sabriye buraya daha çok yakışıyormuş. Sesimi titreten Sema ablam, Serhat abim oldu. Serhat abime olan kalbimdeki sevgim bambaşka. Abi kardeşlik oldu bizimki. O benim canı gönülden abim. Sema ablam da ablam oldu annem oldu buraya gelince. İlhan Abim de babam gibi oldu burada. Kıbrıs’ta onlarla kucaklaşacağım şampiyon da bu 3 isimden çıkacak. Onlara çok güveniyorum. Dönünce hayallerim var onları gerçekleştireceğim. Bembeyaz bir sayfa açılıyor benim için farkındayım” dedi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir