Vatanım Sensin 31. bölümde Vasili infaz edilecek mi Video

Vatanım Sensin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Haziran Perşembe akşamı sezon finali ile ekrana gelecek olan Vatanım Sensinde Vasili orduya ihanetten inafaz edilecek mi? Cevdet Yunan ordusuna büyük bir darbe vurmak için harekete geçer. Peki asıl amacına ulaşabilecek midir? Vatanım Sensin 31. bölüm sezon finali ile Perşembe akşamı Kanal Dde

Vatanım Sensin 31. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dizisi yeni bölümde Vasili vatana ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet Yunan ordusuna büyük bir darbe vurmanın planlarını yapar fakat ailesi ve çocukları tehlike altındadır. Peki Cevdet nasıl bir yol izleyecek. Vatanım Sensin 31. yeni bölüm ile Perşembe akşamı ekrana gelecek.

VATANIM SENSİN 31. BÖLÜM ÖZETİ

Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdetin Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?

Ali Kemalin oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdetin de tuzağıyla büyük bir oyuna gelir ve dengeler değişir. Vasili, önce yargılanır ardından infaza gönderilir. Ali Kemalin abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının bu gururlu davranışından dolayı artık Yunan ordusuna ait tüm sempatisini siler atar. Vasili, oğlu Ali Kemali kurtardığı için vatana ihanetten infaz edilecek mi?

VATANIM SENSİN 31. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir