İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanında Fatih kardeşini kurtarabilecek mi video

İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler dizisi yeni bölümde Yıldızın peşinden giden Fatih kardeşini kurtarmayı başarabilecek mi? Nefes kesen yeni bölümü ile İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam Kanal D ekranında.

İsimsizler 12. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Fatih ve ekibi örgütün kirli oyunlarına karşı artık daha yalnız kalmışlardır. Dayı henüz tam anlamıyla iyileşememişken başına bela bulaşır. Ekip ise Dayı olmadan Yıldızı kurtarmak için hainlerle çatışma içerisindedir. Berfin, köşeye sıkışır ama elindeki Yıldız kozunu kullanır. Fatih, Yıldızı kurtarmak için gardını indirdiği an Berfin hamlesini yapar ve Yıldız uçurumdan aşağı düşer. Yoksa Yıldız ölecek mi? Fatih, Berfinden intikamını nasıl alacak?

İSİMSİZLER 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İSİMSİZLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı yayında! Fatihe gelen kötü haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu? Fatih, Virankayayı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatihi bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatihin yakınlarını hedef almaya başlar. Olcayın tüm çabalarına rağmen Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Fatihe gelen kötü haber ne?

Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zekinin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatihin makamında olmaması en büyük avantajları olur.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir