İçerde final bölümü ilk sahnesinde Celal tekrar ortaya çıkıyor Video

İçerde 39. yeni bölüm ile final yapacak. Show TVnin sevilen dizisi İçerde final bölümü ilk sahnesinde Eylem, Merti Celalin aldığını söylüyor. İçerde 38. son bölümde ise Sarp, Celale kelepçeyi takmıştı.

İçerde 39. bölüm ile final yaparak ekranlara veda edecek. Son bölümde Sarp ve Mert, Celale oyun üzerine oyun oynarak onun elinden kurtuldular ve yakalattılar. Final bölümü ilk sahnesinde ise Eylem, Füsuna Celalin Merti aldığını söylüyor. Bunun üzerine Füsun darmadağın oluyor.

İÇERDE FİNAL BÖLÜMÜ İLK SAHNE

İÇERDE 38. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mertten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir