Kanatsız Kuşlar 2. yeni bölümde şaşırtan teklif Video

ATVnin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar 2. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. İlk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümünde Muzafferden Nefiseye sürpriz bir teklif geliyor. Azime ise Nefiseyi köşeye sıkıştırmayı başarır. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölümden detaylar.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzunun üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksunun kaleme aldığı Kanatsız Kuşlarda başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Kanatsız Kuşlar ilk bölümü ile ekrana hızlı bir giriş yaptı. 2. bölüm fragmanı da yayınlanan dizi bu akşam akşam ATVde..

KANATSIZ KUŞLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Muzaffer, Nefiseye şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Nefiseyle akrabalığını gizleyen Azime, paranın kokusunu almıştır. Muzafferin niyetini tahmin eder ve Nefiseyi mecbur bırakarak, büyük bir sırra ortak eder.

Nefise aklı çocuklarında kalırken, istemeden de olsa bambaşka bir dünyanın içinde bulur kendisini. Zeynep, kardeşlerini korumaya çalışırken, beklenmeyen gelişmeler onları iyice köşeye sıkıştırmıştır. Nefise, Muzafferin yanındayken çıldırtan haberi alır ve bir anda her şeyden vazgeçer.

KANATSIZ KUŞLAR 2. BÖLÜM FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir