İki Yalancı Dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor Video

İki Yalancı ilk bölümüyle bu akşam Kana D ekranlarında olacak. Merakla beklenen İki Yalancı dizisinin başrollerinde sevilen oyuncular Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin yer alıyor. İşte İki Yabancı dizisinin 1. bölüm fragmanı.

Kanal Dde yepyeni bir dizi başlıyor. İki Yalancı adlı dizinin başrollerinde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin yer alıyor. İlk bölüm fragmanı oldukça ilgi gören İki Yabancıda neler yaşanacak, dizinin konusu nedir? İşte merak edilen tüm soruların cevapları.

İKİ YALANCI GENEL HİKAYE

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrumun yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygunun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek…

İKİ YALANCI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir