Çocuklar Duymasın yeni bölüm tarihi belli oldu!

Efsane dizi Çocuklar Duymasın yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yeniden başlıyor. Eğlenceli hikayesi ve sevilen kadrosu ile Çocuklar Duymasın 23 Temmuz Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak. İşte ilk fragmanlar.

Çocuklar Duymasın yepyeni hikayeleri ile yakında Kanal D ekranında izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde her zaman olduğu gibi Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlının yer aldığı dizide Havuç karakterine yine Furkan Kızılayın hayat vermesi bekleniyor.

Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinin küçük oyuncuları Beton Orçun ve Mervenin inanılmaz değişimleri ise herkesi şaşırtacak türden. Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle yakında Kanal Dde.

Efsane geri dönüyor; Haluk ile Meltemin sizi kahkahalara boğacak yeni maceraları 23 Temmuz Pazar 20.00de Kanal Dde ekrana geliyor!

Taş Fırın Erkeği Haluk ile Meltem yine karşı karşıya gelecek; Dominant Teyze Gönül ise laflarını yine esirgemeyecek!

Beton Orçun ve Merve’yi tanımak oldukça zor

Dominant Teyze Gönülün oğlu Beton Orçun ile Zero Tuna’nın kızı Merve, yıllar geçmesi ile büyümüş, TEOG sınavına hazırlanan iki yetişkin olmuştur. Yaş aldıkça sorunları da artan Orçun ve Merve’nin internet dünyasında yaşadıkları, iki üvey kardeş arasındaki sorunlar hem güldürecek hem düşündürecek.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir