No: 309 dizisi 58. yeni bölümde Songül ve Hülya tartışıyor Video

No: 309 58. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TVnin sevilerek izlenen dizisi No: 309 58. yeni bölümde Songül ve Hülyanın tartışması ortalığı karıştıracak. Bu tartışma Betüle yarıyor. No: 309 58. yeni bölümde Onur ve Laleyi neler beklediği oldukça merak ediliyor.

No: 309 58. yeni bölüm yarın akşam ekrana gelecek. No: 309 58. yeni bölümde Onur ve Lale ikinci çocuk fikrine sıcak bakmaya başlar fakat Emir’in onları rahat bırakmaya pek niyeti yoktur. Onlar da bu fikri ertelemeye ve birbirlerine vakit ayırmaya karar verirler.

NO:309 58. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Nilüfer ve Kurtuluş ise Gülşah’a kardeş yapmaya karar verir. Bu arada Hülya’nın bir işler çevirdiğini düşünen Songül’ün artık sabrı taşar ve Hülya ile tartışır. Bu olay, Onur ve Lale’yi ayırmak için sürekli planlar yapan Betül’ün ekmeğine yağ sürer.

NO: 309 58. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Şirkette yeni bir asistan çalışmaya başlar. Asistanın rahat tavırları Filizin gözünden kaçmaz ve Laleyi uyarır. Lale Onura güvense de halasının gazıyla soluğu şirkette alır. Asistanın tavırlarından rahatsız olan Lale şirkette çalışmaya başlar.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir