RTÜK uzman yardımcısı alacak! Başvurular ne zaman?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), sınavla 60 Üst Kurul Uzman Yardımcısı alacak. Adaylar, sınav için 7-18 Ağustosta başvurabilecek.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, alınacak uzman yardımcılarının 7si hukuk, 6sı iktisat, 5i işletme, 4ü kamu yönetimi, 3ü uluslararası ilişkiler, 2si maliye, 3ü ilahiyat, 3ü Türk dili ve edebiyatı, 3ü sosyoloji, 1i psikoloji, 1i tarih, 8i iletişim, 8i elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme mühendisliği, 4ü yazılım ve bilgisayar mühendisliği ve 2si istatistik mezunu olacak.

Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48inci maddesinde yer alan genel şartları taşıması, 1 Ocak 2017 itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması, 21-28 Mayıs 2017de düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavından ilgili puan türünde 70 ve üzerinde puan almış olması gerekiyor.

Adaylar, 11 Eylüldeki giriş sınavına Üst Kurulun resmi internet sayfası www.rtuk.gov.tr üzerinden açık ve eksiksiz dolduracakları Sınav Başvuru Formunun çıktısını imzalamak suretiyle 7-18 Ağustosta başvurabilecek.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir