Deli Gönül 5. bölümde Fatmanurun yapmak istediği yarım kalıyor Video

Deli Gönül 5. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TVnin sevilerek izlenen dizisi Deli Gönül 5. yeni bölümde Ahmet’in zamansız gelişi ile Fatmanurun yapmak istediği hesaplaşma yarım kalıyor. Ayrıca Deli Gönül 5. yeni bölümde Kadiri bir takım kararlar almak mecburiyetinde bırakıyor.

Deli Gönül 5. yeni bölüm bu akşam Fox TVde ekrana gelecek. Deli Gönülde Ahmet’in zamansız gelişi ile Fatmanur’un yapmak istediği hesaplaşma yarım kalır. Fakat Fatmanur bu konuşmayı yapmaya kararlıdır ve başına geleceklerden habersiz, tehlikeli bir hamle yapıp Kadir’in sorusu ile birlikte verdiği kararları sorgulamaya başlar.

DELİ GÖNÜL 5. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kadir sevdiği kadının hem ona bu kadar yakın hem de bu kadar uzak olmasından rahatsız, okuldan ayrılmak için Türkan’a yaptığı ricayı yenileyecek. Fakat Türkan’ın onu göndermeye hiç niyeti yoktur.

Şükran’ın annesinin olmaması durumunun okulda yarattığı gerginlik, Kadir’i bir takım kararlar almak mecburiyetinde bırakır. Kadir, kızına yardım ederken kendini zor durumda bırakacak bir anlaşmaya evet der. Türkan, Kadir’e yardım ediyor gibi görünen; ancak Kadir’in zor durumda kalmasına neden olacak çok tehlikeli bir sürpriz hazırlar.

DELİ GÖNÜL 5. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

Ailenin Fatmanur ve Ahmet’e yaptığı sürpriz, Şenay için bir kırılma noktası olur. Nihat’ı bekleyen tehlikeli kararlar bu kırılma noktasından çok da uzak değil. Şule’nin Selim ile olan arkadaşlığı, Venüs’ü olduğu kadar Şafak’ın da dikkatini çeker. Selim’in gelişi ile aralarının bozulduğunu düşünen Şafak’a Şule’nin yapacağı konuşma adeta şok etkisi yaratır.

DELİ GÖNÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Fatmanur’un evet demesi ile Kadir’in tüm umutları yok olur. Artık Kadir’i ayakta tutacak tek şey kızı Şükran’dır. Türkan, sevdiği adamın aşkını kazanabilmek için çok tehlikeli bir karar alacak, bu karar herkesin hayatını değiştirecektir.

Kadir ve Fatmanur aşklarının hesabını sormak için yanıp tutuşurken yaralı kalplerini teselli etmek için uğraşacaklardır. Kadir, kedisine söylenen yalanların hesabını soracak, bu durum Hayri’nin ona olan düşmanlığını körükleyecektir. Hayri’nin yalanları ve kendi yanlış kararlarının sonucunda, Nuran gerçekleri saklamak için çok tehlikeli bir hamle yapacaktır. Kadir ve Fatmanur, yüreklerinde solmayan aşklarını yeşertecek umutları birbirlerinin gözlerinde arayacaklardır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir