İki Yalancı 4. yeni bölümde Serkan ve Duygu kaçırılıyor Video

İki Yalancı 4. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kanal Dnin yeni dizisi olan İki Yalancı 4. yeni bölümde Serkan ve Duygu kaçırılınca ortalık karışıyor. İki Yalancı 4. yeni bölümde kaçıranlar fidye isteyince maskeler düşecek mi merakla bekleniyor.

İki Yalancı 4. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. İki Yalancı 4. yeni bölümde Serkan ve Duygu kaçırılıyor. Serkan ve Duyguyu kaçıranlar, onların ailelerinden fidye istemeye kalkınca olanlar oluyor!

İKİ YALANCI 4. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Alp, Duyguya evlenme teklif etmeye karar vermiştir. Bunun için kardeşi Esradan çok özel bir yüzük tasarlamasını ister. Bunu öğrenen Serkan deliye döner ve hemen harekete geçer. Esra ile konuşacak ilişkisini bitirecek sonrasında Duyguya tüm gerçeği anlatacaktır. Fakat işler hiç de planladığı gibi gitmez ve kendisini yeni bir çıkmazın içinde bulur.

İKİ YALANCI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YALANCI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serkan, Esra, Alp ve Duygu Ağvaya Alplerin yazlığına gideceklerdir. Serkan, Duygu ile biraz baş başa kalmak istediği için Naci ve Cenki devreye sokup Alpin Ağvaya gelmesini engellemeye niyetlidir. Aynı zamanda Duygu da Burcudan yardım alarak Esrayı diskalifiye etmeye çalışır. Planlarında kısmen başarılı olan Duygu ve Serkan için hesaplaşma vaktidir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir