Rüya 3. yeni bölümde Ruhşan nasıl bir işbirliği içine girecek Video

Rüya 3. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Show TVnin yeni dizisi Rüya 3. yeni bölümde Elif, Giray’ların bu evliliğe onay vermemesinden ve Bulut’un ailesini karşısına alacak olmasından korkuyor. Rüya 3. yeni bölümde Ruhşan, Elif ve Bulut’u ayırmak için işbirliği içine giriyor.

Rüya 3. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Rüya 3. yeni bölümde Elif, Bulut’un evlenme teklifini kabul ediyor; Alaz, intikam ateşiyle daha da tehlikeli hale geliyor; Gülendam; Elif ve Bulut’u ayırmak için Giray ailesine işbirliği teklif ediyor.

RÜYA 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yıldız, Elif’in evlilik haberini duyunca havalara uçar. Ancak bu haberi Ardalı ailesinden saklamak gerekmektedir. Yıldız, Elif ile gelinlik seçmeye gittiğinde mağazada Cemre’yle karşılaşır. Nuran’ın ölümü Cihan’a büyük bir üzüntü yaşatır. Alaz’a sahip çıkmak, onu koruyup kollamak ve ona yaşatamamış olduğu babalık görevlerini yerine getirmek için kendine söz verir.

Alaz’ın ise nefreti dinmek bilmez. Selma ile Cihan’a şantaj yapmaya devam eder. Gülendam, Faysal’la beraber Giray’lar ailesinin holdingine gider. Bu beklenmedik ziyarette Gülendam’ın yaptığı teklif Ruhşan’ı şaşırtır.

RÜYA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Rüya”nın 2. bölümünde; Bulut Elif’i aklından çıkaramaz. Elif’i zorla evlendirilmek istendiği Selami ‘den kurtarmak için eve gelir. Tüm aile Bulut Giray’ın gelişi ile şoktadır. Bulut, Elif’e hiç ayrılmayacaklarını söyler, birlikte kaçarlar. Selami bu durumu kendisine yediremez artık bu bir namus meselesidir. İnan Elif ve Bulut’un peşinden koşar ancak yetişemez.

Alaz Noyan gerçek babasının ölüm döşeğinde olan annesi Nuran’dan Cihan Giray olduğunu öğrenmiştir. Alaz 25 senedir koca bir yalan içinde büyütülmüş olduğunu hazmedemez öfkesi giderek büyür. Nuran ve Giray’lar ailesini bekleyen son ne olacak? Bulut’un ısrarıyla Giraylar ailesi Ardalı ailesi ile tanışmak için evlerine gider. Ruhşan’ın tüm ev halkına bir sürprizi vardır. Alaz’ın planları Giraylar ailesini ve Nuran’ı nasıl etkileyecek? Bulut’un sürpriz evlilik teklifine Elif ne cevap verecek?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir