Adı Efsane 28. bölüm de Reyhan Sinana gerçekleri söylüyor Video

Merakla beklenen Adı Efsanenin 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 28. bölümde Reyhan, Sinana gerçekleri söylüyor. Hakan ise Nazın babasının Sinan olduğunu öğrendi. Naz, babasının Sinan olduğunu Hakandan mı Reyhandan mı öğrenecek? Diğer yandan Fiko, Sibel ile karşı karşıya geliyor. Fikodan acı sözler duyan Sibel, üzüntüsünden kendini harap ediyor.

KANAL D nin en sevilen dizilerinden Adı Efsanenin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 28. bölümde Sinan gerçekleri Reyhandan öğreniyor. Kızının Naz olduğunu öğrenen Sinan, Almanyaya gitmekten vazgeçeçek mi? Babasının kim olduğunu hala bilmeyen Naz, Sinanın gerçek babasını olduğunu öğrenince ne yapacak? Naz bütün gerçekleri Hakandan mı yoksa annesi Reyhandan mı öğrenecek?

ADI EFSANE 28. BÖLÜM ÖZETİ

Reyhan, Sinana gerçekleri söylüyor! Naz, babasının kim olduğunu öğrenecek mi?

Hakanın Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Bildikleri olmasına rağmen susması gereken Hakan, bu zor durum içinde sıkışıp kalır. Sinan, Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra nasıl hareket edecek?

Sibel, Fikoya hesap soruyor. Fiko ise Sibele kötü biri olduğunu ama Çilerin tertemiz olduğunu bu yüzden de hayatında kendisinin değil Çilerin olduğunu vurgulayan acı sözler söylüyor. Duydukları karşısında yıkılan Sibel üzüntüsüyle baş başa kalıyor.

Adı Efsane heyecan dolu yeni bölümüyle 22 Ağustos Salı akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

ADI EFSANE 28. BÖLÜM FRAGMAN

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir