Kanatsız Kuşlar Dizisi 11. yeni bölümünde Nefise tehlikede Video

Kanatsız Kuşlar 10. son bölümü ile Perşembe akşamı ekrana geldi. ATVnin ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlarda nefes kesen olaylar yaşandı. Merakla beklenen Kanatsız Kuşlar 11. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanatsız Kuşlarda Nefise zor durumda. Diğer yandan Azimenin neyin açıklamasını yapacağı merak ediliyor.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzunun üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksunun kaleme aldığı Kanatsız Kuşlarda başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı. Kanatsız Kuşlar 11. bölümü ile 24 Ağustos Perşembe ekrana gelecek.

KANATSIZ KUŞLAR 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanatsız Kuşların 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Suat vuruluyor ama önüne Nefise geçiyor. Suatı kurtarmaya çalışan Nefise yaralanacak mı yoksa Suat vurulacak mi bilinmiyor. Öte yandan Nefiseye oğlu Emrenin kaybolduğu haberi gelir. Nefise bu üzüntülü haber karşısında duygularını gizleyemez ve bunun üzerine Muzaffer devreye girer. Haberi getiren kişiye tepki gösterir.

Onurun ise Zeynepe olan aşkı asla bitmez. Ahmetle evlenme arifesinde olan Zeynep e benim sevdiğimi kimse alamaz diyerek engel koyar. Ahmet ise Onuru Zeynepin etrafında görmek istemediğini söylese de Zeynep ne yapacağını bilemez. Kayıp kardeşi Emreyi bulma derdindedir.

Nefise, Emre ile ilgili duyduğu acı haberle şok yaşadığı sırada Suatın peşindeki adamları fark eder. Ancak artık çok geçtir. Yaşanan korkunç olaydan sonra Muzaffer, Nefisenin bir an olsun yanından ayrılmaz.

Tuba, Nefisenin başına gelenleri fırsat bilerek Muzafferle yakınlaşma planları yapar. Öte yandan Emrenin öldüğünü düşünen Aylin, hayatı pahasına Behzattan intikam almak için çalışır. Ancak Behzatın onun için hazırladığı hain planı öğrenince şok olacaktır.

Diğer yandan Emreyi bulmak isteyen Zeynep, Onurun yardım teklifini kabul eder. Bunu öğrenen Ahmet, Onura bilenir ve sevdiği kızı kaptırmamak için büyük bir adım atar. Nefise, oğlunun başına gelenlerden sonra daha fazla dayanamaz ve Muzaffere tüm gerçeği anlatmaya karar verir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir