Ateşböceği 11. yeni bölümde Aslı büyük şok yaşayacak!

Ateşböceği dizisinin 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Ateşböceği 11. yeni bölümde Aslıyı kötü bir sürpriz bekler. Emrahın Aslıya söyledikleri Aslıyı şüpheye düşürür ve Barışa hesap sorar. Barış köşeye sıkışmıştır.

Ateşböceği 11. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Ateşböceği dizisi 11. bölümde ajanlığa soyunan Barış ile Aslı yine işler peşinde!

İş gereği bir arada olan Barış ve Aslı bu iş sayesinde aralarındaki buzları eritecek. Öte yandan Emrahın tavırlarından hoşnut olmayan Barış bu konuda Aslıyı uyarır fakat Aslı tarafından pek dikkate alınmaz yalnız bu durum Aslının başına iş açacaktır.

Aslıyı kötü bir sürpriz bekliyor!

Aslı ve Barış sonunda Velinin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahidenin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlaydanın varlığı ile Aslının ajanlık planları suya düşer. Barışın, Emrahla ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslıyı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Ateşböceği 11. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00de STARda..

ATEŞBÖCEĞİ ZİRVEYİ BIRAKMADI

Ateşböceği son bölümüyle 20+ABC1 kategorisinde birinci oldu!

Ateşböceği, yayınlanan son bölümünde 20+ABC1 kategorisinde 4,36 izlenme oranı ve 13,21 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Aslı ile Barış aşkına sahip çıkabilecek mi?

Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verir ama Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştır. Fakat olaylar Cahidenin de işin içine girmesiyle yön değiştirir…

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlunun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir