İsimsizler 15. bölümde Fatih yolunu değiştiriyor Video

İsimsizler 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan İsimsizler 15. bölümde Fatih ve arkadaşları aynı amaç uğruna farklı bir ekiple çalışacaklar. İsimsizler dizisi 15. bölümde kahramanlar, düşmanın sinsi hareketlerine son vermeyi amaçlıyor.

İsimsizler 15. yeni bölümüyle bu akşam KANAL D ekranlarına gelecek. Her yeni bölümü merakla beklenen İsimsizler 15. bölümüyle de damga vuracak.

İsimsiz kahramanlar, düşmanın sinsi hareketlerine son vermeyi amaçlıyor! Fatih, Kudretin binasının önünde Kor Yakupla karşı karşıya gelir..

Kudret Yıldırım, yönetimin başına geçer. Bu değişimle hain terör saldırılarının önüne geçmek isimsiz kahramanların görevi olacaktır. Kor Yakupun öfkesi gün geçtikçe artar ve düşmanının yıkılışını izlemek için sabırsızca beklemektedir.

İSİMSİZLER 15. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih ve arkadaşları artık Kor Yakupla çalışacaklardır!

Fatih, Kudretin binasının önünde Kor Yakupla karşı karşıya gelmiştir. İki tarafta birbirlerine silah doğrultmuşlarken, yukarıdan kim olduğunu bilmedikleri bir kadın düşer. Fatih ve arkadaşları polis gelmeden bina önünden ayrılır.

Kurmay onlara Kor Yakupla birlikte çalışacaklarını söyler. Başta Dayı olmak üzere bu kimsenin hoşuna gitmemiştir. İsimsizler ele geçirdikleri bir istihbarat sonucunda Kudretin büyük bir terör saldırısı planladığını öğrenir. Zamanları azdır. İpuçlarını birleştiririler. Terör saldırısını önlemek için Kor Yakupla birlikte İstanbulun tehlikeli sokaklarına inerler.

Acaba terör saldırısı nasıl olacaktır? Kudretin sinsi planlarını önlemeyi başaracaklar mıdır?

İsimsizler, heyecan dolu yeni bölümüyle 18 Eylül Pazartesi akşamı Kanal Dde!

İSİMSİZLER 15. BÖLÜM FRAGMAN

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir