Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. bölüm ile bu akşam ekranda

Ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. yeni bölümde Hızırın yeraltı dünyasından elini eteğini çekmesi CIAi rahatsız eder. Ünal, CIAin Hızıra operasyon düzenleyeceği haberini verir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefes kesen yeni sezon ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümde yer yerinden oynuyor. Hızırın bir köşeye çekilip liderliği İlyasa bırakması CIAin işine gelmiyor. CIAin Hızıra operasyon düzenleyeceğini öğrenen Ünal masada gerçeği açıklıyor. Hızır tüm yaşananlara rağmen olaylarda uzak kalmaya çalışsa da bunda çok etkili olamıyor. Namlunun ucundaki hedef olan Hızır ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranında.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 72. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyasa devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızırın yakasını bırakmazlar. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır.

Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızıra kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır. Peşinde ölümle gezen Hızırın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir