Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu ve oyuncuları

Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu ve oyuncular Ay Yapımın dizisi Ufak Tefek Cinayetlere yeni oyuncular katıldı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Star TV Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında yeni haberler…

Ay Yapımın yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü yeni dizi Ufak Tefek Cinayetlere yeni oyuncular katıldı. Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin çekimleri de başladı.

Yönetmenliğini Ali Bilginin üstleneceği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncu kadrosu belli oldu.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Selim Bayraktar ve Yıldıray Şahinler’in yer aldığı, Ufak Tefek Cinayetler’e 3 yeni isim katıldı.

Kuzey Güney ve Ezel gibi dizilerde rol alan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Bade İşçil , Ufak Tefek Cinayetler dizisine katıldı. Diziye, İstanbullu Gelin dizisinde ro alan Hayal Köseoğlu ile daha önce Şubat, Beş Kardeş ve Ölene Kadar dizilerinde rol alan Tansu Biçer de dahil oldu.

Bade İşçil

Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı ve liseden arkadaş olan 4 kadının hikayesini anlatacak olan dizi, yakında izleyiciyle buluşacak.

Gökçe Bahadır

Çekimleri başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrolleri Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ ve Derya Beşerler üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini Meriç Acemi yapıyor.

Liseden arkadaş 4 kadının macerasını anlatan dizide Funda Eryiğit’in ismi geçiyordu. Fakat Eryiğit ile anlaşma sağlanamadığı ortaya çıktı. Dizi için ünlü oyuncu Ezgi Mola’ya da teklif götürüldü.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstleneceği, başrolünde Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ yeni sezonda Star TV’de izleyiciyle buluşacak. Daha önce Bir Çocuk Sevdim ve Aşk Emek İster dizilerde rol alan Derya Beşerler ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin kadrosuna katıldı.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda Star TV’de!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir