Payitaht Abdülhamid yeni sezonunda neler yaşandı

Payitaht Abdülhamid 18. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İkinci Abdülhamid dönemine ışık tutan Payitaht Abdülhamid dizisi yeni sezonunda da tarihe tanıklık etmeye devam ediyor. Payitaht Abdülhamid dizisi dün akşam TRT 1 kanalında izlendi.

Payitaht Abdülhamid 18. bölümü için nefesler tutulmuştu. Dün akşam 20.00de ekrana gelen dizide Osmanlının zaferi sonrası Abdülhamid anlaşma için masaya oturdu.

Osmanlı Ordusu Yunanlıları harp meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştır. Ama Hatice ve Naime endişe içindedirler. Kemalettin Paşa dönen askerlerin içinde değildir. Sultan Abdülhamid, Yunanlıların teslim anlaşması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle masaya oturur.

Sefirlerin amacı Abdülhamidi masada oyuna getirip yenmektir. Osmanlı, hilafeti ezeli düşman olarak görenler işlerini şansa bırakmaz ve Abdülhamidin karşısına Kralların, Çarların üstünde yeni bir düşman gönderir. Bununla birlikte küçük Şadiye Sultanın yanında Saraya melek yüzlü bir şeytan girer. Sultan Abdülhamid ve ailesi her yönden düşmanlarla çevrilmiştir. Kimi görünür, kimi görünmez düşmanlarla Abdülhamidin nasıl baş edeceği seyirlik bir şölen olacaktır

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 18. BÖLÜM FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir