Yalaza 3. bölümde Alev kasabada ortalığı karıştırıyor

TRT 1in yeni dizisi Yalaza 3. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çeken Yalaza izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. İşte Yalaza 3. bölümden ilk detaylar.

Taraklı kasabasının sakin hayatına bir meteor gibi düşen Alev, yanında belayı da getirmiştir. Her ne kadar kasabanın Yalazacısı Settar Baba ve Santral kurdukları oyunla belayı kovsalar da, Alev kasabada olduğu sürece istenmeyen hadiselere tanık olacaklardır. Kasaba halkı, İbrahimi yıllardır seven Nalan sayesinde acaba Alevden kurtulabilecek midir? Alevi kötü adamlara teslim eden Nalan yaptığından pişman olacak mıdır?

Oral, İsmail ve Fatihin kızlarında gözü olduğunu öğrenen İbrahim, onlara nasıl bir ders verecektir? Yıllar önce kaybettiği aşkı olan Alevin geri dönüşüyle mutlu olan İbrahim, kasabaya gelen bir adamın “Alevin kocasıyım” demesi ile girdiği şoku atlatabilecek midir? Peki İbrahimin kızları Nalan-Alev ve babaları arasında kalmışken nasıl bir tercih yapacaklardır?

YALAZA 3. BÖLÜM FRAGMANI

YALAZA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalaza şakasının mucidi Taraklı halkı, güne, bütün kasabanın boydan boya bayraklarla donatılmış halde olduğunu görerek başlar… Ortalık gümbür-gümbür mehter marşıyla inliyordur… Dizinin Fatihi başta olmak üzere insanlar oldukça coşkuludur.. Acaba bu tablo neyin habercisidir?.. Bu bölümde; vefat ettiği sanılan Marangoz İbrahim usta az kalsın gömülecekken son anda “Santralin, ahaliye Yalaza yapması” sayesinde kurtulur! İbrahim usta, traktör üzerinde götürülürken bütün gizli-aşkları duymuştur.. Bakalım kızlarının peşinde olan, Oral, İsmail ve Fatih, Marangoz İbrahimin gazabından kurtulabilecekler midir? “Çocukluk aşkı İbrahimi”, az kalsın öldürecek olan “Alev” ise, Taraklıya adeta peşine belayı da takıp gelmiştir… Kasabanın Yalazacısı Santral ve Settar, hemşerilerini bu beladan kurtaralabilecek midir?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir