Tutsak 3. yeni bölümde Elif gerçekleri öğreniyor!

Tutsak 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Kanal D ekranında yayınlanan Tutsak dizisi 3. yeni bölümde Elif, Kenan ve Leman arasında geçen gizli görüşmeye tanıklık ediyor. Bahadır yaşanan tüm olaylara rağmen Elifi korumaya çalışıyor. Tutsak 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.

Salı akşamları ekrana gelen yeni dizi Tutsak 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanan Tutsak dizisi 3. yeni bölümde Kenan, Sadullah cinayetinin bir numaralı şüphelesi olması sebebiyle gözaltına alınır. Elif, polise verdiği ifade de olanları polise açıklama konusunda güçlük çeker. Bahadır, en başından beri Elifi konağa getirmenin en büyük hatası olduğunu öğrenir. Bahadır, Elifi koruyup kollamaya çalışır. Elif, Kenan ve Leman arasında yaşanan gizli bir konuşmaya istemeden tanıklık edecektir. Tutsak 3. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana gelecek.

TUTSAK 3. BÖLÜM FRAGMANI

TUTSAK 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sadullah’ı öldürmekle suçlanan Kenanın tutuklanması aileyi zor durumda bırakır. Kenanla birlikte Durusudaki av evine giden Elif, olanları polise açıklamakta zorlanır. Elif’in üzerindeki şüpheleri gidermesi için, polisle işbirliği yapması gerekmektedir.

TUTSAK 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Leman ve Kenan, Elifle ilgili niyetlerini gizlemeye çalışsa da, ailenin geri kalanı ve çalışanların Elif’e dair şüpheleri durumu daha zor bir hale getirir. Elifi korumak isteyen Bahadır ise onu bu konağa sokmanın bir hata olduğunu düşünmeye başlamıştır. Elif’in geçmişinden gelen bir tanıdık, zorlu geçmişini bir kez daha karşısına çıkartacak, Sadullahın öldürüldüğü yerde bulunan bir delil ise tüm gidişatı değiştirecektir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir