Siyah İnci 2. yeni bölümde Hazal intihara kalkışıyor!

Siyah İnci 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV ekranında yayınlanan Siyah İnci dizisi 2. yeni bölümde Hazal istemediği bir evliliğin kurbanı olmuştur. Kenan ve Hazalın aşkına engel olan isim Vural olacaktır. Hazal yaşadıklarını acılara son vermek için intihara kalkışır. Siyah İnci 2. yeni bölümüyle bu akşam Star TVde.

Siyah İnci dizisi 2. bölüm için nefesler tutuldu. Hazal ile teknede yalnız Kalan Vural, onu köşeye sıkıştırır. Kenan yaşam savaşı verirken Hazal hiç beklemediği durumlarla karşı karşıya kalacaktır.

Siyah İnci 2. bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölüm Perşembe günü… İşte yeni bölümden ilk detaylar.

SİYAH İNCİ DİZİSİNİN HİKAYESİ

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Egede küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenanın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vuralın (Berk Hakman) kasabaya gelişi ve Hazalı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

Kenan ve Hazal küçük bir sahil kasabasında yaşayan birbirlerine çok aşık iki gençtir.

Hayatları sade, mütevazi ve küçük aşkları çok büyüktür. Bu hayattan diledikleri tek şey vardır iki gencin Hazalın babası Midyeci Halilin inadının kırılması ve sonunda evlenmek.

Halilın inadı kırılmak bilmez. Kenan onun gözünde ise yaramaz sıradan sefil bir balıkçıdır ve kızını da sefil edecektir. Kenan fersah fersah dalmış, bulunması imkansız denilen efsanevi Siyah İnciyi çıkartmış, kendi mucizesi olarak gördüğu aşkını bir başka mucizeyle süslemiştir.

Halilin inadı da tavrı da onları ayırmaya yetmeyecektir. Üstelik sevdanın lisanını en az onlar kadar iyi bilen Hazalın annesi Melek de arkalarındayken…

Ta ki o güne kadar Siyah inci eşsizdir, nadidedir, efsanedir, fakat karadır işte. Tıpkı Hazal ve Kenanın aşkı gibi.

Vural Demiroğlu .Hiç beklenmedik bir anda kendi kabusundan uyanır. Ve Siyah İncı masalını kirletir Hem de elini bile sürmeden.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir