Diriliş Ertuğrul yeni sezona ne zaman başlayacak? Müjdeli haber geldi.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili sevindirici haber geldi. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin izleyiciyle buluşacağı tarih.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihi belli oldu. Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ Twitter hesabından Diriliş Ertuğrul fragmanını paylaşarak 25 Ekim Çarşamba akşamı başlayacağını duyurdu. Ayrıca TRT 1 yayın akışında da Diriliş Ertuğrulun yer aldığı görüldü.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON 92. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazara baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrulun tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrula destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrulların ve Çavdarların zaaflarını bilen Ekaterinanın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrula karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Diziye yeni bir oyuncu katıldı

Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümelanın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan Aslıhan Güner, Diriliş Ertuğrula katıldı. Güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir