Söz 17. yeni bölümde Yavuz Baharı kurtarabilecek mi

Söz 17. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Star TV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Sözde terör planları ortaya çıkan Büyük bey, kaçmak için Baharı kullanmanın planlarını yapar. Yavuzun Baharı kurtarıp kurtaramayacağı merak ediliyor. Söz 17. yeni bölümü ile bu akşam izlenebilecek.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Söz 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi yeni bölümde terör planları ortaya çıkan Büyük Bey kaçmak için Baharı kullanır. Yavuz esir alınan Baharı kurtarabilecek midir? Söz 17. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam star TVde.

SÖZ 17. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz, Baharı kurtarabilecek mi?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Baharı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylemin üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

SÖZ 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâha bir plan hazırlar. Timin düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Beyi yakalamak ve Baharın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Yayın Günü: 16 Ekim Pazartesi
Yayın Saati: 20:00

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir