Tutsak 5. yeni bölümde Bahadır Elife olan aşkını itiraf ediyor

Tutsak 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Tutsak dizisi 5. yeni bölümde Bahadır Elife olan aşkını sonunda itiraf ediyor. Elife gelen telefon Sadullah cinayetinin konusunda yeni bir perdenin açılmasına sahne oluyor. Sadullahın paraları ile yakalanan Bahadır ve Elif gözaltına alınıyor. Bahadır ise sevdiği kadını kurtarmak için tüm riskleri göze alıyor. Tutsak 5. yeni bölümüyle bu akşam Kanal Dde.

Tutsak 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Tutsak dizisi 5. yeni bölümde Bahadır, Elie olan aşkını sonunda itiraf eder. Sadullah cinayeti ile ilgili zor günler yaşayan Elife gelen telefon her şeyi alt üst eder. Sadullaha ait paralar ile yakalanan Bahadır ve Elif gözaltına alınır. Bahadır sevdiği kadını kurtarmak için Sadullah cinayetini üstlenecektir. Tutsak 5. yeni bölümü ile bu akşam Kanal Dde.

TUTSAK 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TUTSAK 5. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bahadırın cinayet itirafı dengeleri değiştirecek mi?

Elif ayakları üzerinde durmaya ve başka bir yerde iş bulmaya karar verir. Bu süreçte de en büyük destekçisi Bahadır olacaktır. Elif iş ararken bankadan haber gelir. Sadullah’a ait bazı şeyler unutulmuştur. Elif bunu Kenan Bey’e ulaştırmak ister. Fakat durumlar Elif ve Bahadır için tahmin edilemez bir hal alır.

İkili üzerlerinde Sadullah’ın parasıyla yakalanır ve Murat bu sefer Elif’in peşini bırakmayacaktır. Ta ki Bahadır Sadullah’ın katilinin kendisi olduğunu itiraf edene kadar.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir