Manolya Onur kimdir?

Manolya Onur kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören eski Miss Turkey güzeli Manolya Onurun sağlık durumuyla ilgili son bilgi ulaştı. Hastaneden Manolya Onurun beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı, işte merak edilen hayatı.

Manolya Onurun beyin ölümünün gerçekleştiği haberi ulaştı. Bir zamanların ünlü modeli ve eski Türkiye güzeli Manolya Onur uzun zamandır yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı tedavi görüyordu. İşte Manolya Onurun merak edilen hayatına dair tüm bilgiler…

MANOLYA ONUR KİMDİR?

1976dan 1978 yılına kadar modellik kariyerini sürdürdü. Fransada Sorbonne Üniversitesinde altı yıl İngilizce, Fransızca, Almanca ve Sanat Tarihi eğitimi aldı. Manolya Onur, Süha Özgerminin eski karısıdır .

Manolya Onur 1955 doğumludur. 1975de yapılan yarışmada Türkiye 2. Güzeli seçilmiştir. 1994 yılında Abdülmecidin torunu Haydarabad Nizamı Mukarram Bereket Jah ile velilik yapıp 1994 yılında boşanmıştır. 25 yaşındaki prenses Nilüfer Jahın annesidir. Manolya Onur eski eşine açtığı tazminat davasından 2006 yılında 5 milyon dolar almaya hak kazanmış fakat paranın hepsini tahsil edememiştir.

Manolya Onur, evliliği boyunca Hindistan ve Avustralyada yaşadı. Kızları Nilufer (Princess Niloufer) 1991de doğdu. Boşanmadan sonra Türkiyeye dönüş yapan Manolya o zamandan beri İstanbulda yaşıyordu ve Osteoporoz Hasta Cemiyeti gibi hayır kurumları için çalıştı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir